World of Näsmark

Indian Motorcycle logga

Catrine är stolt ambassadör för Indian Motorcycles

INDIAN MOTORCYCLES SWEDEN + NÄSMARK

-Var får du inspiration ifrån? är nog den vanligaste frågan jag brukar få som konstnär. Inspiration finns överallt det gäller bara att kalibrera och fånga upp det som kommer ur min väg. Köra för mig är som att meditera, gärna på långa sträckor. När det är kaos funkar det bäst för mig att ta hojen en lång tur och bara vara ett med maskinen på vägen.

Som att nollställa sig och bara blåsa ur hela systemet för att få ny energi.

De som känner mig vet att jag är en inbiten mc nörd. Jag har kört de flesta typer av hojar smått som stort och kör gärna långt långt. Sen ett tag tillbaka har jag träffat världens härligaste gäng på Indian Motorcycles Sweden, Stephan Nordström och Niklas Frisk.

Tillsammans ska vi göra roliga saker och med på tåget är komikern Johan Petersson. I skrivande stund smider vi planer för en spännande konstserie...

Nu har jag kört Cheiftain ett bra tag och är helt såld. Trots sin storlek och kraftiga motor är den så graciös och smäcker, och rör sig så vackert på vägarna. Stora integrerade packlådor är lysande för veckohandlingen till två hungriga tonårsvargar därhemma!

Stora eller lilla ljudet och framförallt; köra till vacker musik ur högtalarna. Denna hoj är inte för den som inte vill synas... Köra för mig är som att meditera, gärna på långa sträckor. Eller när jag ska nollställa mig och bara blås ur hela systemet för att få ny energi och fantasi eller inspiration,

Nu kommer jag prova en Chief Bobber Dark Horse till våren, ser så fram emot det!

Ps. ja, du får provköra!

Besök Indian Motorcycles

Vägg med bild
Shop