World of Näsmark

Indian Motorcycle logga

Catrine är stolt ambassadör för Indian Motorcycles

Premiäröppning

PREMIÄRÖPPNING

HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL MIN NYA ATELJÉ!

Vad kul att du är här och hittade hit.

Jag tror detta är den 16:e ateljén i ordningen, efter över 20 års arbete har jag avverkat allt från 9 km2 – 650 km2...
kanske denna är den bästa! (säger jag alltid! )

Så nu står du här och kanske undrar...var finns toaletten, får man ta av godsakerna på bordet, FÅR man fota, eller fråga om hur lång tid det tar att måla en tavla...Allt är möjligt, så även idag!

Eftersom det finns berättelser och historier bakom varje målning vill jag skriva ner dem här så du kan få en annan eller djupare upplevelse av bilden. Jag tycker om att berätta. Historier som förvrängs med tiden. Minnen som blir bilder. Upplevelser som gestaltas på duk.
Duk som har attackerats med färg. Ibland misshandlas med allt möjligt.

En annan sak: När det står ”new original” lite här och där – betyder det att målningen är ett tryck av ett tidigare original på kanvas som jag efterarbetat. Det blir således ett slags nytt original.

Näsmark med en kund.

 

Event!

PenselDrag med Näsmark

Letar du efter ett roligt och annorlunda event, kick off eller teambuilding med företaget, då kan detta vara något för er! Några timmar fullmatade med lek och allvar i måleriets tecken. Man behöver inte ha några förkunskaper, bara sätta på sig rocken och åka med!

"17.30 kommer 20 personer in i ateljén och har ingen någon aning om var eller vad de ska göra! Några ser chockade ut, några nyfiket glada. Alla får varsin del att måla, ingen vet den slutliga bilden. Bara chefen vet! Grymt resultat! Med tanke på att de jobbar med shopping marketing - valet av motiv kändes enkelt: Duane Hansons skulptur från 1970 - Supermarket Lady"

Jag skräddarsyr ert event efter era behov, hur länge ni vill hålla igång och hur många ni är. Vill ni äta frukost, lunch eller middag så ordnar jag med det.

Maila mig på info@nasmark.nu gärna så berättar jag mer!

Se bilder

Glas

Nyhet!

Nu lanserar jag champagneglas!

Mina champagneglas är numrerade och signerade unika. Ingen är den andre lik!

Julerbjudande you can’t resist:

2 glas + 1 flaska FiRA (alkoholfritt konstbubbel) 1900kr
2 glas 1500kr
1 glas 900kr
1 flaska 750kr
FiRA

Beställ dina egna med personlig hälsning på, ex "Calles" eller "Äntligen tisdag" eller vad som passar till en personlig present!

Två män i en färgglad tavla

Aktuellt:

Välkommen på Vernissage: ”Möten”

Ett möte kan vara så mycket. Förväntansfullt, oroande, romantiskt, lättsamt…i styrelserummet träffas man för att ta sig an viktiga frågor…i kärlekens sötma möts känslor… Inte sällan möter vi varandra tack vare gemensamma intressen – en motorcykel, olika sporter eller fridlysta blommor! Självklart håller vi oss till rådande rekommendation! Du får gärna ta med dig en vän eller två! OSA behövs inte.

Lördagen den 2:a Oktober bjuder Catrine in till Vernissage i Ateljén på Sticklingevägen 11, Lidingö. Varmt Välkomna! Önskar Catrine

Shop