Logo Näsmark

World of Näsmark

Mina porträtt på kungaparet har hängt nu i snart 20 år i Jubileumsrummet på Kungliga Slottet i Stockholm.

Målarkurs i Italien

Målarkurs i Sorrento Italien
7 - 14 oktober 2023

Efter 30 års erfarenhet av måleri har jag förstått att skapandet har många olika lager av funktioner: lustfyllda, meditativa, terapeutiska, rogivande, helande, undersökande, lekfulla och även ifrågasättande. Du behöver inte ha erfarenhet av att måla, jag guidar dig under vägen och du kommer med säkerhet utvecklas undertiden! Och du som har erfarenhet för självklart guidning som passar dig. Varje dag tar vi an oss en ny uppgift så vi kommer att prova på olika tekniker och sätt att måla på bla: skuggor/ljus, text blir till bild, stilleben, kropp/rörelse.

Vi har en gemensam genomgång i slutet av varje dag och ser på varandras olika tolkningar av dagens uppgift. Det är alltid kul och givande, för alla har sin eget sätt att se på saker. Skissblocket kan vi ha med hela tiden och använda på utflykterna och tiden utanför målarskolan!

Gata med byggnader i Italien

Om resan

Pris

Priser för 2023 kommer inom kort. Vi blir tvungna att höja priset något du kursen Euro-SEK har gått upp.

Pris: 12.700kr per person i delat dubbelrum på B&B, 7 nätter, inklusive halvpension. Enkelrumstillägg: 5.600 SEK. Priset innefattar kurs i måleri i ca 4 timmar om dagen, söndag till fredag. Frukosten serveras både inomhus och utomhus på en terrass. Det finns möjlighet att sitta under tak ute och måla om vädret inte är bra. Materialet till kursen ingår ej. En lista på det som behövs mailas ut i god tid innan.

 

Boende

Det finns dubbelrum i olika storlek som antingen har balkong eller uteplats. Rummen har AC, TV och minibar. Läget är ovanför Sorrento och stranden Marina Grande. Man befinner sig på landet i ett område med sparsam bebyggelse. Det tar ca 25 min att gå ner till centrala Sorrento via småvägar som avslutas med några trappor.

Vårt boende har en minivan som gratis hämtar upp sina gäster till boendet, så man behöver inte gå upp. Det finns en liten pool, med bar intill och sittmöbler. Mot havet ligger en stor trädgård, därifrån ser man en del av kusten.

Läs mer om boendet

Kostnader som tillkommer på plats

De måltider som inte ingår i programmet. Inträde på utflykterna och resorna med buss, minivan och båt. Vi kan hjälpa till med bokning av flygbiljetter till Neapel eller Rom.

Målarkurs i Sorrento

Bokning

Preliminär anmälan görs skriftligt till Monica Jörgensen på Costiera Travel, monica.jorgensen@costiera.se Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn.

Betalning och Villkor

Efter en bekräftad anmälan den 1 juli sker en första delbetalning på 20% inom tio dagar. Slutbetalning sker senast 45 dagar före avresan. Costiera Travel har rätt att ställa in resan vid för få deltagare, då återbetalas delbetalningen. Vid avbokning vid t ex sjukdom: www.costiera.se/viktig-info

Har du frågor?

För frågor när det gäller själva kursen i måleri kontakt Catrine: info@nasmark.nu 0709309969

För mer info angående bokning, boende och Sorrento kontakta Monica: monica.jorgensen@costiera.se

Till Galleri