World of Näsmark

Indian Motorcycle logga

Catrine är stolt ambassadör för Indian Motorcycles

Österlens Konstrunda 2023

Raggarrunda

Hej där, Catrine Näsmark här!
du kan läsa mer om mig under Om Catrine

Min kärlek till Cadillac började när jag var aupair i USA i slutet av 80-talet. Familjens farfar kom förbi och visade upp sin nyputsade Eldorado 75a.

- Du får provsitta i den om du är snäll, sa han. Sitta å sitta, här ska köras tänkte jag...så på natten när alla sov så tog jag mig en tur.

Och jag blev kär!

Jag kände att en sån här vill jag ha när jag blir stor. Nu är jag stor och 3 stora skepp har det blivit. En Eldorado Cab 64, en Eldorado 75 och en Fleetwood Brougham 96. För mig handlar det om äventyret, gemenskapen där folk verkar missta det för en bil: -det finns ju inga säkerhetsbälten, nä, då får Ludde inte följa med, sa en Brommamamma när jag hämtade mina killar i skolan, i den stora farkosten från 1964.

I min bil får alla som vill följa med! Alla som behöver lite upprolning i tillvaron. Jag ÄLSKAR att den är varken praktisk eller förnuftig och inte särskilt storstadsvänlig, men det är ju det som är charmen. Onödigt stor och tar den plats den förtjänar. (man fickparkerar inte - utan ställer den där det känns bra, gärna synlig så många ser 😊).

Det är inte en bil - det är ett konstverk!

Om Du skulle vara intresserad av någon av verken, ring gärna, då jag tyvärr inte har möjlighet att vara på plats: 0709 30 99 69

Näsmarks målarlåda
Shop