Logo Näsmark

World of Näsmark

Målarkurs

Målarkurs med Näsmark, Säsong 1

Säsong 1 är släppt! En streamad programserie med 6 avsnitt där vi går igenom allt mellan att skissa/teckna, nakenmåleri, skugga/ljus, balans i bild, färg/form med mera. Du tar det i din takt!

Sagt om kursen:

 Tack för en inspirerande kurs. Jag behöver hjälp att komma loss från mitt petande och ångest över en vit yta. :) Många bra tips! Plöjde igenom alla avsnitt igår, söndag. Tack!! Väntar på mer.” 

Näsmarks målarlåda

Om programmet

 För dig som vill komma över rädslan 

Jag ger i princip allt jag har och lite till samt tips och tricks, hur man på ett enkelt sätt kan komma igång, ger knep när man fastnat, berättar story's från mitt liv som konstnär, samt försöker ge en rejäl dos av entusiasm. Det blir på så vis en dos av både lek och allvar där jag tjatar om vikten av att leka, utforska och undersöka. Kanske har vi alla en liten konstnär inom oss som vill blomma ut MEN hur stimulerar vi till det?

 

Detta program är därför till för dig som vill komma över rädslan och istället måla med hjärta, mage och såklart även hjärna! Tricket är att befinna sig närvarande i nuet, att hänge sig till duken, penseln och färgerna.

 Ingen stress eller press, pausa, spola tillbaka, ta din tid! 

Jag lovar att konsten är en underbar värld som jag levt i under hela mitt liv och nu vill dela med mig av den erfarenheten! Ingen stress eller press, pausa, spola tillbaka, ta din tid!

Pris & Info

Säsong 1 med Målarlåda har 6 fullspäckade avsnitt!

Introduktionspris: 299kr (499kr).

Måla med Näsmark – True Story

Vill du be bort en present till någon du vet vill komma närmare sin konstnär?

Måla med Näsmark är en färgstark upplevelse där du får ta fram din inre konstnär och släppa alla tankar om vad som är fint eller fult. Här handlar det snarare om att våga tänja på gränser för vad konstnärskap kan vara, genom guidning från en framstående svensk konstnär vars tavlor bland annat hänger på Kungliga Slottet i Stockholm. Strax efter att du klivit in i den färgsprakande ateljén på Lidingö får du ta på dig en målarrock, vars fickor redan är fyllda med diverse bra-att-ha-verktyg för en konstnär. Därefter följer tre livliga timmar med roliga utmaningar och flödande kreativitet.

Till Galleri