Logo Näsmark

World of Näsmark

Kundreferenser

Såhär tycker tidigare kunder till Catrine

Vi vill rikta ett stort tack till Catrine Näsmark för hennes fantastiska bidrag till Childhood genom tavlorna vars motiv är symboler från barndomen. I bilderna har Catrine Näsmark väldigt väl lyckats fånga Childhoods väsen. Genom Catrines konst har Childhood fått en möjlighet att synas i alla möjliga sammanhang och på ett spännande sätt få ut vårt budskap om alla barns rätt till en barndom. Bilderna utmanar betraktaren att tänka på barndomen på olika sätt – kanske är det ett minne, eller stämning … Det passar otroligt bra ihop med Childhoods budskap och vi är både stolta och glada över samarbetet!

Ellika Mårtenson
Marknadsansvarig / WORLD CHILDHOOD FOUNDATION

Catrine har med respekt och finkänslighet lyckats fånga vår familj, och tack vare hennes tavlor så har vi nu två fantastiska minnen som alltid kommer att finnas med oss. Tack, Catrine!

J+Mx3
Privat beställare

Catrine är en fantastiskt duktig konstnärinna med en otrolig kreativitet, energi och integritet. Hennes speciella stil är just som Catrine är själv, själva själen är invävd i konsten. Hon liksom glöder av färger och visioner.

Sarah Korduner Izomov
VD / Yolo Restaurant & Bar

Under min tid som flygplatschef på Bromma Airport hade vi ett mycket givande samarbete med Catrine. Det mynnade ut i en målning i storformat på Amelia Earhart som placerades högst upp på Brommas terminal. Matchade väl Brommas historia. Ett porträtt som visade vilka var människorna bakom flygets pionjäranda. Det följdes senare av en mycket uppskattad vernissage på Bromma flygplats. Därefter kunde vi och våra resenärer beundra Catrines kopior på hennes berörande målningar. Jag minns speciellt porträttet på prinsessan Lilian vid ankomst hallen som fick väldigt mycket uppskattning av våra resenärer.

Mr. Olle Sundin,
Director General LFV / Air Navigation Services of Sweden

Catrine är one-of-a-kind. Hon är inte bara en fantastisk konstnär som verkligen kan inspirera och väcka känslor med sin speciella berättarteknik, hon är också en helt underbar människa – och har blivit en nära vän – med en unik förmåga att plocka fram det vackra och göra det till härlig konst. De tavlor jag har av Catrine betyder alla något speciellt för mig, och att hon nu ska måla av mig för att hjälpa mig att marknadsföra mig på min velomobil känns extra speciellt.

Anna Bellman,
Moderator. Föreläsare. Talartränare.

Catrine har med respekt och finkänslighet lyckats fånga vår familj, och tack vare hennes tavlor så har vi nu två fantastiska minnen som alltid kommer att finnas med oss. Tack, Catrine!

J+Mx3,
Privat beställare

Lärde känna Catrine för ca 3 år sedan. Älskade hennes konst – och utifrån detta utvecklade jag ett nytt koncept för konst som heter plexiografier – reproduktioner av etablerade konstnärers verk på plexiglas, i begränsade serier. Catrines konst är perfekt för detta ändamål – mycket färg, lekfullhet och en blandning mellan det gamla och det nya. Plus att hon är en underbar person att samarbeta med!

Christian Bergenstråhle,
Xiko Art

Till Galleri